Incasso

Incassobureau Chaam

Op tijd betaald krijgen, niet meer dan normaal toch? In de praktijk zien we dat ieder organisatie vroeg of laat te maken krijgt met facturen die niet op tijd betaald worden. Het Debiteurenhuis is het incassobureau voor ondernemers in Chaam die ervoor zorgt dat jouw facturen op tijd betaald worden. We leggen je graag alles uit over het starten van een incassoprocedure. Zo weet jij precies wat je te wachten staat. Zit jij met onbetaalde facturen? Dien een gratis incasso in via onze website. Wij gaan er voor jou achteraan!

Waarom jij een incassobureau nodig hebt

Heb je te maken met klanten die niet op tijd jouw factuur betalen? Ben je klaar met achter je geld aan bellen? Wij begrijpen dat het vervelend is om achter openstaande facturen aan te gaan. Ons incassobureau in omgeving Chaam neemt deze zorgen voor je uit handen. Wij zorgen er voor dat jij betaalt krijgt voor jouw diensten. Zo kan jij jezelf focussen op het laten groeien van jouw bedrijf. Daarnaast bespaar je een hoop tijd en geld.

No cure no pay

We zijn graag helder en transparant in onze aanpak. Zo ook in de kosten die komen kijken bij een incasso. Wij nemen jouw onbetaalde facturen aan op basis van ‘no cure no pay’. Als we een betaling voor je binnenhalen vragen we een succesfee van 15%. Het is mogelijk om je dossier te sluiten terwijl wij er nog mee bezig zijn. In dat geval brengen we een percentage van het hoofdbedrag in rekening.

Incassozeker van Het Debiteurenhuis

Wil je genieten van onze diensten zonder verassingen in de kosten? Overweeg dan een jaarabonnement op Incassozeker van Het Debiteurenhuis. Voor een vast bedrag per jaar zijn alle kosten voor buitengerechtelijke incassoprocedures gedekt. Alle abonnementen van Het Debiteurenhuis zijn  per direct opzegbaar. Geïnteresseerd in dit abonnement? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

De kosten van Het Debiteurenhuis

Wanneer het ons lukt om jouw vordering gedeeltelijk volledig te innen, dan hanteren we een standaardtarief van 15% provisie over het geïncasseerde bedrag, met een minimum van 15 euro per dossier. 

Als we aan het einde van het incassotraject geen enkele betaling hebben ontvangen en je wilt geen juridische procedure starten, kun je je incassozaak sluiten zonder kosten volgens het ‘no-cure-no-pay’ principe.

Mocht volledige inning niet lukken, dan overleggen we samen over de volgende stappen. We kunnen een juridische procedure voorstellen, waarbij we alle kosten, risico’s en procedures tot in detail met je bespreken voor je een besluit neemt. Kies je ervoor om de zaak te sluiten terwijl we nog actief zijn met het incassotraject, dan berekenen we 15% van het totale vorderingsbedrag als behandelingskosten.

Incassobureau inschakelen in Chaam

Twijfel je of een incassobureau in omgeving Chaam iets voor jouw bedrijf is? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Toine Brouwers. Samen kijken we wat de beste opties zijn voor jouw specifieke incassozaak.

Plan zelf vrijblijvend een adviesgesprek

Heb je vragen of wil je meer informatie? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek in en dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen!