Incasso

Op tijd betaald krijgen, logisch toch?

Iedere organisatie zal vroeg of laat geconfronteerd worden met facturen die niet op tijd worden betaald. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om achter openstaande facturen aan te gaan. Het uitbesteden van het beheer van jouw debiteuren kan direct veel tijd en geld besparen, zodat je die tijd kunt besteden aan de groei van jouw bedrijf.

Een van onze ondersteunende medewerkers staat klaar om je alles uit te leggen over het starten van een incassoprocedure, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Gewoon helder en transparant

We zijn graag helder en transparant in onze Incasso dienstverlening. Onbetaalde facturen worden op basis van No-Cure No Pay in behandeling genomen.

Over ontvangen betalingen, (de Pay) brengen we 15% succes fee in rekening. Wil je jouw dossier sluiten terwijl wij nog met het dossier aan het werk zijn, dan brengen we een percentage van de hoofdsom in rekening.

Het Debiteurenhuis Incasso safe

Wil je wel alle gemakken van onze dienstverlening maar betaal je liever een vast bedrag per jaar. Neem dan een jaar abonnement op Incasso safe van Het debiteurenhuis.  Alle kosten van de buitengerechtelijke Incassoprocedures worden hiermee afgedekt. Alle abonnementen van het debiteurenhuis zijn per direct opzegbaar.

Welke kosten rekent Het Debiteurenhuis aan mij als opdrachtgever?

Als we (een deel van) je vordering innen, rekenen we een vast tarief van 15% provisie op het geïncasseerde bedrag, met een minimum van €15,00 per incassodossier.

Als we aan het einde van het incassotraject geen enkele betaling hebben ontvangen en je wilt geen juridische procedure starten, kun je je incassozaak sluiten zonder kosten volgens het ‘no-cure-no-pay’ principe.

Als het ons niet lukt om je zaak volledig te incasseren, gaan we met je in overleg. We kunnen een juridische procedure overwegen en bespreken de kosten, risico’s en het verloop ervan in detail voordat je een beslissing neemt. Als je ervoor kiest om je zaak bij ons te sluiten terwijl we nog bezig zijn met het incassotraject, brengen we 15% van de hoofdsom als behandelingskosten in rekening, om welke reden dan ook.

Onze expertise, jouw gemak

Persoonlijk

Een medewerker van Het Debiteurenhuis staat persoonlijk tot je dienst, bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.

Uitgebreid dashboard

Een professioneel dashboard voor debiteurenbeheer en incassozaken, beschikbaar zonder kosten voor al onze klanten.

Beste klantbeleving

Wij hebben inzicht in jouw bedrijf en kennen jouw debiteuren. Met respect streven wij naar de meest optimale resultaten voor jou!

Plan zelf vrijblijvend een adviesgesprek

Heb je vragen of wil je meer informatie? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek in en dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen!