Debiteurenbeheer

Geen zorgen meer over openstaande facturen en verlies van klanten.

Het is niet ongebruikelijk om het beheer van debiteuren uit te besteden, aangezien de taken die daarmee gepaard gaan veel tijd vergen. Veel bedrijven geven er de voorkeur aan deze tijd te besteden aan andere activiteiten, vooral als ze een groeiend aantal debiteuren hebben. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om dit deel van hun bedrijfsproces uit te besteden.

Het uitbesteden van debiteurenbeheer aan Het Debiteurenhuis biedt directe voordelen voor je bedrijf. Facturen worden doorgaans sneller betaald, omdat Het Debiteurenhuis actief opvolging geeft. Daarnaast leiden snellere betalingen tot een verbeterde cashflow en liquiditeitspositie, wat ongetwijfeld gunstig is voor je bedrijf.

Ook meer tijd overhouden?

Geen zorgen meer over openstaande facturen en verlies van klanten, met een service abonnement van Het Debiteurenhuis worden facturen eerder voldaan en blijft de klant een tevreden klant. Het team van het Debiteurenhuis volgt vervallen facturen op gepaste wijze op en zorgt voor tijdige betaling.

Als ondernemer weten wij als geen ander hoe belangrijk klanten zijn voor iedere onderneming. De tijd nemen en luisteren naar de debiteur is essentieel om ervoor te zorgen dat de klant zich klant voelt en dat hij begrijpt waarom wij contact met hem opnemen.

Door je debiteurenbeheer uit te besteden bespaar je tijd en kosten en het levert je direct een betere cashflow op. Een gezonde cashflow is essentieel voor iedere onderneming.

  • Meer tijd om te ondernemen
  • Meer tijd voor leuke dingen
  • Meer geld voor leuke dingen/hobby’s of investeringen.

Hoe ziet onze debiteurenbeheer workflow er uit?

Controle factuur

We controleren of voldaan is aan alle verplichtingen.

Vriendelijke reminder

We sturen een vriendelijke reminder. Dit doen we twee keer.

Telefonisch contact

We nemen ook twee keer telefonisch contact op.

Verzenden Nakomingsbrief

Bij uitblijven reactie verzenden we de nakomingsbrief.

Start van incasso

We starten het incassotraject zonder additionele kosten.*

*Er zijn geen additionele kosten, deze zijn opgenomen in het abonnement.

Wat kost het uitbesteden van mijn debiteurenbeheer?

De kosten zijn helder en gelijk voor iedereen: met onze pakketten betaal je een vast maandelijks bedrag. Dit betekent dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Wij vinden dit eerlijk en transparant.

Met behulp van de software van Het Debiteurenhuis beheren we het proces van jouw debiteuren vanuit één innovatief platform, dat volledig is afgestemd op jouw huisstijl. Dit omvat alles, van het versturen van de eerste herinnering tot de laatste aanmaning en het overdragen aan onze incassoafdeling.

Al deze processen zijn geoptimaliseerd om het beste resultaat te behalen. Dit vermindert aanzienlijk de zorgen voor jouw organisatie. Bekijk hieronder onze pakketten op maat.

Prijzen debiteurenbeheer

Het debiteurenhuis biedt hanteert de onderstaande prijzen voor debiteurenbeheer. Uiteraard kan je ook een losse opdracht uitbesteden. De kosten bedragen € 22,50. Liever een keer afspreken voor een pakket op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Small Business

Tot 25 facturen
per maand

€ 220,00 p/m

Business

Vanaf 26 facturen tot 50 facturen
per maand

€ 440,00 p/m

Business Plus

Vanaf 51 tot 75 facturen
per maand

€ 660,00 p/m

Professional

Vanaf 76 tot 100 facturen
per maand

€ 880,00 p/m

Direct een adviesgesprek plannen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek in en dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen!