Tot wel 35 dossiers per jaar laten afhandelen

Met All-inclusive Incassozeker

Het Debiteurenhuis biedt jou het All-inclusive jaarabonnement debiteurenbeheer: Incassozeker. Met dit abonnement kun je tot wel 35 dossiers per jaar laten afhandelen, zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten of onnodig verlies van relaties.

Met het Incassozeker abonnement krijg je niet alleen professionele ondersteuning bij het incasseren van openstaande facturen, maar ook een compleet pakket aan diensten. Zo ontvang je een kredietrapport van je debiteuren, worden er herinneringen en laatste aanmaningen verstuurd en wordt de kosteloze afwikkeling van incassodossiers voor je geregeld.

Ideaal voor ondernemers en verenigingen

Dit abonnement is ideaal voor ondernemers en verenigingen die te weinig tijd hebben voor actief debiteurenbeheer, maar wel willen zorgen dat hun cashflow op peil blijft. Door gebruik te maken van het Incassozeker abonnement bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar zie je ook direct een beter resultaat.

Bovendien heeft het actief benaderen van openstaande facturen een positieve uitwerking op de relatie met je klanten. Ze voelen zich gehoord en gewaardeerd, wat kan leiden tot een langdurige en succesvolle samenwerking. Kortom, met het All-inclusive jaarabonnement debiteurenbeheer van het Debiteurenhuis kies je voor gemak, efficiëntie en succes.

Een positieve uitwerking op de relatie met je klanten?

Het actief benaderen van openstaande facturen een positieve uitwerking op de relatie met je klanten. Ze voelen zich gehoord en gewaardeerd, wat kan leiden tot een langdurige en succesvolle samenwerking.

Kortom, met het All-inclusive jaarabonnement debiteurenbeheer van het Debiteurenhuis kies je voor gemak, efficiëntie en succes. Wat biedt het All-inclusive Incassozeker abonnement:

  • Kredietrapport
  • Herinneringen
  • Laatste aanmaning
  • Geen succes fee
  • Kosteloos sluiten
  • 24/7 toegang tot portaal.
  • Betere cashflow
  • Meer tijd voor andere werkzaamheden
  • Abonnement is maandelijks opzegbaar

De investering bedraagt slechts € 495,00 per jaar exclusief BTW.

Meer informatie over Incassozeker?
Plan zelf vrijblijvend een adviesgesprek.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek in en dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen!